Alle 35 resultaten

19.95
21.95
24.95
19.95
9.95
11.95
18.95
23.95
11.95
9.95
12.50
13.95

Revell Model Set

Revell F-16C USAF – 63992

11.95
9.95
11.95
21.95
12.50
12.50
16.95
9.95
9.95

Revell Vliegtuig

Een Revell vliegtuig in elkaar zetten brengt veel plezier met zich mee. Zo verslind je niet alleen vele uren aan een Revell bouwpakket vliegtuig, ook kun je uiteindelijk trots zijn op het resultaat wanneer een Revell vliegtuig in elkaar hebt gezet.

Revell Modelbouw vliegtuigen kun je niet alleen in elkaar zetten. Ook kunnen deze geverfd worden met bijvoorbeeld Revell verf. Wanneer je kiest voor een Revell model set wordt de Revell vliegtuig geleverd in combinatie met een penseel, lijm en verf meegeleverd. Hierdoor heb je een compleet pakket en kun je de Revell vliegtuig helemaal afmaken. Sommige Revell bouwdozen vliegtuigen worden geleverd met een stickervel. Hiermee kun je zelf de keuze maken of je de Revell vliegtuig wilt bestickeren of dat je ervoor kiest om deze te schilderen. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om de bouwpakket vliegtuig Revell, niet te verven of te bestickeren.

De modelbouw Revell vliegtuigen zijn gemaakt van plastic. Het voordeel hiervan is dat een Revell vliegtuig eenvoudig in elkaar kan worden gezet en dat deze ook gemakkelijk kan worden geschilderd met bijvoorbeeld Revell verf.

Moeilijkheidsgraad van Revell bouwdozen vliegtuigen

De moeilijkheidsgraad van een Revell bouwpakket vliegtuig verschilt per modelbouwdoos. De moeilijkheidsgraad van Revell geeft aan hoe moeilijk het is om een bepaalde Revell bouwpakket vliegtuig in elkaar te zetten. Dit is ingedeeld in vijf levels, level 1 is het makkelijkste niveau en level 5 het meest uitdagend.

Groot assortiment in Revell Bouwdozen Vliegtuigen

Wanneer je opzoek ben naar een Revell vliegtuig ben je bij Modelbouw Expert aan het juiste adres. Op deze pagina vindt je alle Revell vliegtuigen en blader je met gemak door alle verschillende modelbouw Revell vliegtuigen. Met de filters aan de linkerkant proberen we het zo makkelijk mogelijk, zodat jij de juiste Revell bouwpakket vliegtuig vind waarnaar je opzoek bent.

Wij streven ernaar een zo ruim mogelijk aanbod te hebben in modelbouw vliegtuigen Revell. Zo hebben wij een groot assortiment als het aankomt in Revell bouwdozen. Zo hebben wij niet alleen persoons- / vrachtvervoervliegtuigen maar ook gevechtsvliegtuigen zoals de F-14 Tomcat en de Spitfire. Voor iedereen hebben we een bouwpakket vliegtuig Revell die hij of zij leuk vindt op voorraad.

Revell Bouwpakket Vliegtuig kopen

Revell modelbouw vliegtuigen kopen doe je natuurlijk bij dé Revell webshop van Nederland. Wij hebben een groot assortiment aan modelbouw vliegtuigen Revell. Naast een goede service betaal je bij Modelbouw Expert ook altijd een scherpe prijs. Hierdoor weet je het zeker: Revell bouwdozen vliegtuigen bestel je direct bij Modelbouw Expert.nl