Alle 52 resultaten

4.95

Verf modelbouw Revell

Revell verf is ontzettend geschikt voor modelbouw. Daarom staat Revell verf ook wel bekend als Revell modelbouw verf. De modelbouw verf Revell is verkrijgbaar in verschillende soorten én in elke gewenste kleur en zelfs geschikt om te mengen, zodat u echt uw eigen unieke creaties kunt bedenken. Revell verf kopen? Twijfel niet langer, want modelbouw verf Revell is bij ons gegarandeerd het goedkoopst!

Soorten Revell verf

Revell modelbouw verf is beschikbaar in verschillende soorten: Revell email verf, Revell aqua color verf en Revell spray color verf. Revell verf kopen was nog nooit zo makkelijk als in onze webshop.

Revell email verf is verf op synthetische basis. Deze Revell verf is eigenlijk een basisverf voor modelbouwers: goedkoop en betrouwbaar. Revell email verf droogt in vier tot zes uur en kan dan worden overgeschilderd. Deze verf is ook geschikt als Revell airbrush verf.

Revell aqua color verf is verf op waterbasis. Deze Revell verf kan verdund worden met Revell aqua color mix of gewoon met water. In aankoop net wat duurder dan de Revell email verf, maar door de mogelijkheid tot verdunnen toch voordelig voor uw portemonnee. Daarnaast heeft deze Revell verf nog een extra voordeel: de droogtijd. Revell aqua color verf is al na twee tot drie uur droog en kan dan meteen worden overgeschilderd. Deze Revell verf is ook geschikt als Revell airbrush verf.

Revell spray color verf is verf op basis van acryl en zit in een handige spuitbus. Deze Revell verf is de duurste van alle soorten, maar uitermate geschikt voor het verven van grote oppervlakken. Binnen enkele tellen is de Revell verf aangebracht, opgedroogd en klaar om te worden overgeschilderd. Ideaal voor snelle, grote klussen, maar ook ideaal voor als u (nog) geen airbrush set bezit.

Verf Revell kleuren

Naast verschillende soorten verf heeft Revell ook ontzettend veel kleuren verf. De finishing touch van modelbouwen zit hem toch echt in het verven. Daarom heeft Revell verf kleuren in zijn collectie gestopt die onmisbaar zijn voor de echte hobbyist. Zowel voor de beginner als voor de professional: Revell verf is van alle markten thuis. Voor beginners is er bijvoorbeeld een Revell verf set te koop. In deze Revell verf set zitten diverse basiskleuren. De professional is soms op zoek naar één specifieke kleur, waarmee de spreekwoordelijke puntjes op de i gezet kunnen worden. Daarom heeft Revell verf nummers gegeven aan zijn kleuren. Dit werkt eenvoudig: voer de Revell verf nummers in in de zoekfunctie van deze webshop en de juiste Revell verf kleuren komen tevoorschijn. Revell verf online bestellen wordt zo een fluitje van een cent. Revell verf kopen was nog nooit zo makkelijk!

Revell verf waar te koop

‘Revell verf waar te koop’ is een door modelbouwers veel gezochte zoekterm. Revell verf is populair, betrouwbaar en goedkoop. Revell verf kopen is dus wat veel modelbouwers doen. Maar veel modelbouwers hebben naast hun hobby ook nog een baan en een gezin om voor te zorgen. Even naar de winkel voor Revell verf is dan ook zonde van je kostbare tijd. Wil je Revell verf kopen? Dan kun je Revell verf online bestellen in onze webshop. Revell verf goedkoop in huis, zonder gedoe buiten de deur en met enkele simpele muisklikken. Een groot assortiment, verschillende soorten én kleuren Revell verf, altijd beschikbaar. Wil je bijvoorbeeld Revell aqua color kopen, dan ben je hier aan het goede adres. Even klikken en binnen 5 minuten heb jij je bestelling morgen in huis. Revell verf kopen, makkelijker kan het niet!