Alle 12 resultaten

13.95
13.95
13.95
13.95
13.95

Revell Star Wars

Voor de diehard Star Wars fans heeft Revell een bijzondere productlijn uitgebracht namelijk; Revell Star Wars. In deze productlijn van Revell hebben ze diverse gevechtsvliegtuigen uit de films uitgebracht in modelbouwproducten. Denk hierbij aan de Revell Star Wars Millennium Falcon van Han Solo of de immens populaire Revell Star Wars X Wing Fighter. Dit is het gevechtsvliegtuig van de rebellen tegen het galactische keizerrijk.

Deze Revell Star Wars models zijn verkrijgbaar in verschillende moeilijkheidsniveaus. Zo zijn er modelbouwdozen van Star Wars Revell Level 1 tot en met level 3. Revell Star Wars level 1 modelbouwdozen bestaan uit easy kit Revell Star Wars dozen. Dit houdt in dat de Revell Star Wars modellen niet aan elkaar hoeven te worden gelijmd maar gemakkelijk in elkaar kunnen worden geklikt. De easy kit Revell Star Wars hoeven ook niet geverfd te worden. In de modelbouwpakketten zit een stickervel. Hiermee kun je de Star Wars Revell model kits beplakken.

Revell modelbouw Star Wars Set

Naast de standaard modelbouwdozen heeft Revell ook verschillende Revell Star Wars set uitgebracht. Het verschil tussen een normale Star Wars Revell modeldoos is dat er bij een set een kwast, lijm en verf wordt bijgeleverd. Hiermee kun je de Star Wars models beschilderen in de kleuren hoe het model hoort te zijn.
Een Star Wars Revell Set is een ideaal pakket voor beginners. Beginners beschikken vaak nog niet over een kwast, lijm of bijbehorende verf. Mede hierdoor is een Revell modelbouw set een ideale geschenkset om kado te geven.

Revell Star Wars kopen

Star Wars Revell modelbouwpakketten koop je natuurlijk bij dé Modelbouw Expert van Nederland. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan Star Wars model kits. Hiernaast bieden wij onze producten aan voor een scherpe prijs en worden alle bestellingen dezelfde dag verzonden. Mede hierdoor koop je jouw Revell Star Wars producten bij Modelbouw Expert.nl