Alle 17 resultaten

23.95
22.95

Revell Model Set

Revell AIDA – 65805

13.95

Revell Model Set

Revell Bismarck – 65802

13.95
27.95
Waardering 5.00 uit 5
27.95
Waardering 5.00 uit 5
27.95
Aanbieding!
Waardering 5.00 uit 5
69.95 49.95
15.95
18.95
Aanbieding!
21.95 17.95
11.95

Revell Model Set

Revell Titanic – 65804

11.50

Revell Schepen

Revell Modelbouw Schepen kun je met veel plezier in elkaar zetten. Wanneer je Revell Bouwpakketten Schepen in elkaar gaat zetten ben je vaak velen uren kwijt. Uiteindelijk wanneer je het bouwpakket in elkaar hebt gezet kun je trots zijn op het resultaat.

De Revell Modelbouw Boten zijn er niet alleen voor gemaakt om ze in elkaar te zetten, ook kun je er voor kiezen om de Revell boten te schilderen om hiermee de finishing touch te geven. Dit kun je eenvoudig doen met Revell Verf. Deze Revell verf is speciaal gemaakt voor het beschilderen van de plastic Revell schepen. In sommige gevallen levert Revell bij een diverse Revell schepen een stickervel. Hiermee kun je de Revell Modelbouw Schepen bestickeren. Een stickervel wordt vaak meegeleverd bij Revell Modelbouw Schepen met een lagere moeilijkheidsgraad. Echter kun je er gewoon voor kiezen om het stickervel niet te gebruiken en de Revell schepen gewoon te verven.

Revell Moeilijkheidsgraad

Als je Revell Modelbouw Boten in elkaar wilt zetten en niet goed weet hoe moeilijk een bepaald product is kun je kijken naar de Revell Moeilijkheidsgraad. Deze geeft precies aan hoe moeilijk het is om de verschillende Revell Bouwdozen Schepen in elkaar te zetten. De moeilijkheidsgraad bestaat uit vijf verschillende levels. Het start bij level 1, dit zijn de makkelijkste Revell Schepen. De levels lopen langzaam op tot maximaal level 5. Dit zijn de meest moeilijke / uitdagende Revell Bouwpakketten Schepen.

Ruim assortiment in Revell Modelbouw Schepen

Een online modelbouw winkel waar je alles in één keer kunt vinden. Dit is ons streven. Op deze pagina vindt je al onze Revell boten in verschillende uitvoeringen. Zo zijn er Revell bouwdozen die geleverd worden als set. Dit houdt in dat je een plastic model kit ontvangt inclusief Revell verf, Revell Lijm en een penseel. Hiernaast zijn er verschillende geschenksets en heb je natuurlijk de reguliere Revell bouwdozen.

Via de filters aan de linkerzijkant kun je gemakkelijk schakelen tussen de verschillende uitvoeringen. Zo kun je er bijvoorbeeld klikken op de filter van Revell Set. Vervolgens krijg je alle Revell model set te zien. Met de filters hopen we dat je alles zo makkelijk mogelijk krijgt gevonden. Mocht je toch nog inspiratie willen: enkele bestellers onder de Revell modelbouw schepen zijn de verschillende uitvoeringen van de Revell Titanic en de Revell Bismarck.

Revell Bouwdozen Schepen Kopen

Wanneer je opzoek bent om Revell schepen online te kopen, doe je dit natuurlijk bij de Modelbouw Expert van Nederland. Naast een groot assortiment aan Revell Modelbouw Schepen, bieden wij ook een snelle levertijd aan met een goede service. Zo weet jij zeker dat je niet voor verassingen komt te staan. Plaats hierom een bestelling bij Modelbouw Expert.nl en wij zullen ervoor zorgen dat de Revell schepen zo snel mogelijk je kant op worden gestuurd.