Alle 9 resultaten


Revell Kit Junior

Met de Revell Junior Kit modelbouwdozen denkt Revell niet alleen aan de volwassenen maar ook aan de kleintjes. De Revell Junior Kit is ervoor gemaakt om kinderen op een educatieve manier te laten spelen.
Doordat de Revell Junior Kit in elkaar moeten worden gezet, worden kinderen gestimuleerd om probleemoplossend te denken. Hiernaast groeit de ontwikkeling van het lateraal denken en wordt het visueel-ruimtelijk bewustzijn opgebouwd. Ook wordt met het in elkaar zetten van een Revell Kit Junior de fijne motoriek geslepen.

Met de bijgeleverde kunstoffen schroevendraaier kunnen de onderdelen in elkaar worden geschroefd. Wanneer het modelbouwpakket in elkaar is gezet kan er vervolgens mee gespeeld worden.

Assortiment

Het assortiment van de Revell Junior kit bestaat uit een redelijk smal assortiment. Zo zijn er twaalf verschillende soorten producten. Hieronder vallen onder meer een Revell Junior Kit Fire Truck, een Revell Junior Kit Racing Car, een Revell Junior Kit Police  en enkele roadsters. Hiernaast heeft Revell ook een samenwerking met Disney Pixar Cars.
Cars is een computeranimatiefilm uit 2016. In samenwerking met Disney zijn er enkele personages uit de verschillende films uitgebracht. De volgende Revell Cars personages zijn beschikbaar als Revell Kit Junior :
- Revell Junior Kit Cars Lightning McQueen
- Revell Junior Kit Cars Cruz Ramirez
- Revell Junior Kit Cars Jackson Storm

De Revell Level 1 Junior Kit is het enige level dat aanwezig is bij de Junior Kit. Revell

Revell Kit Junior Adwards

De modelbouwdozen van Revell Junior Kit hebben veel positieve aandacht en onderscheidingen gekregen op het gebied van educatief spelen. Zo zijn de Junior Kit Revell modelbouwpakketten al een aantal keer in de prijzen gevallen in 2016. Zo ontving Revell de award voor beste nieuwe Pre-School speelgoed op de internationale speelgoedbeurs in Neurenberg en ontving het een award voor beste nieuwe speelgoed bouwpakketten op de London Toy Fair.

Revell Junior Kit Kopen

Een Revell Junior Kit is dus niet alleen leuk voor de kinderen, ook wordt er op een leuke manier geleerd. Een Revell Junior Kit Level 1 is een ideaal stukje speelgoed voor de kinderen. Bestel nu direct een Revell Junior Kit en laat de kinderen op een leerzame en vooral op een leuke manier zichzelf ontwikkelen.