Alle 3 resultaten

2.69
4.25

Revell Lijm

Naast alle bouwdozen die door Revell naar buiten zijn gebracht heeft Revell ook haar eigen lijm, namelijk de Revell lijm serie. Deze bestaat uit verschillende soorten uitvoeringen van de Revell Contacta lijm. Er zijn namelijk twee verschillende varianten van lijm Revell. De tube variant en de professionele uitvoering.

De professionele Revell Modelbouw Lijm beschikt over een fijne holle naald waardoor de kleinste details kunnen worden gelijmd. De Revell lijm tube is meer voor het groffer werk. Je hebt Modelbouw Lijm Revell in uitvoeringen van 12,5 gram, 13 gram en 25 gram.

Revell Plastic Lijm

Het assortiment van Revell bestaat voornamelijk uit plastic modelbouw dozen. De Revell plastic lijm is hier dan ook speciaal voor gemaakt. Het is zeer aan te raden wanneer je aan de slag wilt gaan met het aan elkaar lijmen van Revell modelbouw kits dat je kiest voor de Revell lijm.

Dit wil niet zeggen dat je de Modelbouw Lijm Revell alleen hoeft te gebruiken op Revell modelbouwdozen. De Revell lijm doet het namelijk erg goed op iedere plastic modelbouw kit, ongeacht het merk. Niet voor niets is de lijm van Revell de meest gebruikte lijm als het aankomt op plastic modelbouw.

Revell lijm waar te koop

Je zult het je weleens afvragen, Revell lijm waar te Koop? Revell lijm kopen doe je natuurlijk bij de Revell Specialist van Nederland: Modelbouw Expert.nl. Wij hebben een groot assortiment aan Revell producten en hieronder valt natuurlijk ook de Revell modelbouw lijm. Deze is te verkrijgen in verschillende uitvoeringen en is direct uit voorraad leverbaar. Revell lijm kopen doe je eenvoudig en veilig bij Modelbouw Expert.nl