Retourneren

Ben je toch niet tevreden over je bestelling? Of heb je een verkeerde bestelling ontvangen? Dan lossen wij dit graag snel en netjes voor je op!

Het werkt retourneren van je bestelling
Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst naar ons retour te sturen en hiermee de bestelling te annuleren. Wanneer je dit doet wordt het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten gecrediteerd.

Let wel op dat je een bestelling alleen kan retourneren wanneer deze aan een aantal voorwaarden voldoet. Zo worden retourneringen alleen geaccepteerd wanneer er geen gebruikersschade zichtbaar is, zowel op het product als op de verpakking. Ook worden retourneringen alleen geaccepteerd wanneer er binnen 14 dagen na ontvangst, bij ons kenbaar wordt gemaakt dat de bestelling retour wordt gestuurd. Dit kan gedaan worden door een mail te sturen naar [email protected]

De kosten van een retourzending zijn voor de rekening van de consument. Ook is een retourzending op eigen risico, ook wanneer er problemen ontstaan bij de vervoerder. Wanneer de retournering in goede staat retour is ontvangen en deze voldoet aan alle voorwaarden wordt de creditbetaling binnen 14 dagen uitgevoerd. Hierover ontvang je per mail een bevestiging.

Producten zijn defect/verkeerd geleverd
Zijn de bestelde producten defect, beschadigd of verkeerd geleverd? Dan gaan we dit zo snel mogelijk oplossen. We raden je aan om contact op te nemen met [email protected]. Wanneer je contact opneemt met onze klantenservice raden we je aan om zo duidelijk mogelijk aan te geven om welke bestelling het gaat, om welke producten het gaat en/of wat eraan mankeert. Vervolgens zal onze klantenservice er alles aan doen om je zo snel mogelijk te helpen.

Retouradres Modelbouw Expert.nl
Modelbouw Expert.nl
Koolzaadpad 7
5632KK Eindhoven
Nederland